Красен Кралев: След всяко управление на БСП настъпва катастрофа

След всяко управление на ГЕРБ държавата остава в по-добро състояние

След всяко управление на БСП настъпва катастрофа, а след всяко управление на ГЕРБ държавата остава в по-добро състояние. Това каза на пресконференция във Варна Красен Кралев, министър на младежта и спорта в кабинета “Борисов 2”. Кралев е част от листата на ГЕРБ във Варна, в която водач е Лиляна Павлова.

„Имаме ясна програма, която е обвързана с бюджета и възможностите на държавата. Другото е утопия и БСП ще се увери, че на третия месец, в който идеите им се парафират от финансисти, държавата буквално ще се счупи, както се е случвало три пъти преди това. След всяко управление на БСП настъпва катастрофа, а след всяко управление на ГЕРБ държавата остава в по-добро състояние, отколкото сме я поели”, отбеляза Красен Кралев. 

По думите му докладът на кабинета „Герджиков“ е доказал, че основна цел е била да се сервират удобни тези за БСП. 

„В обществото успя да се насади усещане, че правителството с премиер Бойко Борисов има системни грешки в управлението си. Това се оказа невярно. Докладът доказа, че ГЕРБ са управлявали честно, открито и почтено”, заяви Красен Кралев. Той каза още, че въпреки ограничения ресурс, с който е разполагало спортното министерство, е изпълнил достойно няколко ангажимента към Варна, визирайки осигурените средства за ремонта на стадион „Тича”, за реконструкцията на зала „Владислав” и други спортни обекти в града. Т

Кралев припомни, че темата за изграждането на физкултурни салони в училищата, повдигната през предходния мандат, сега е сред приоритетите в програмата на ГЕРБ за следващото управление.