Зъбни импланти за незабавно натоварване – най-добрият избор

Общество

22-02-2017, 16:24

Снимка:

zubni-implanti.com

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Mетодът на поставянето им е по-малко травматичен

Зъбните импланти заместват липсващите зъби, като се поставят в костта на тяхното място. Най-често използваните и успешни импланти днес са винтовите титанови импланти.

В дентален център СИ-Дент се прилага швейцарската имплантна система IHDEDENTAL. Виж тук Имплантите от тази система са изработени от високоустойчива на фрактуриране, биосъвместима титанова сплав. Покрити са с иновативна за денталната имплантология защита, която ги прави изключително устойчиви срещу бактериални инфекции.

При имплантите за незабавно натоварване поставянето на зъбния имплант може да се извършва както на местата на отдавна извадени зъби, така и непосредствено след тяхното изваждане. При тези импланти протезната конструкция се поставя веднага след като бъде изработена, без да е необходимо да се изчаква няколко месеца за остеоинтеграция. Методът на поставянето им е по-малко травматичен, тъй като се извършва през венеца, без да се прави разрез.

Имплантите за незабавно натоварване са подходящи при пациенти с пародонтални заболявания, при пушачи и при пациенти с намален обем на костта и с напълно обеззъбени челюсти.