Неда Украден: България е моята втора Родина

Булевард

22-02-2017, 13:24

Снимка:

AMG

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Сръбската звезда Неда Украден обяви, че за нея България е втора Родина, когато става дума за музика. На 2 март тя ще участва в първия по рода си Балкански бал, който ще взриви „Арена Армеец”.
„Изключително щастлива съм, че съм част от Балкански бал, който ще се проведе в навечерието на българския национален празник 3 март. С нетърпение очаквам да изляза за първи път на сцената на прекрасната зала „Арена Армеец”. От дълги години съм в шоубизнеса и първият път, когато дойдох в България беше през далечната вече 1975 г. Оттогава до сега винаги, когато идвам тук се чувствам като у дома си и смело мога да кажа, че когато става въпрос за музика – България е моята втора Родина. Балканите са едно голямо село и аз съм щастлива, че съм част от него”, заяви звездата, която даде парти за българските медии, на което специален гост беше българската певица Рени.
Неда обяви още, че на Балкански бал ще представи както част от своите стари хитове, така и песни от новия си албум. Звездата допълни, че публиката може да очаква много изненади, но те ще станат ясни по време на самия концерт.
„Очаквам Ви на 2 март в „Арена Армеец”, където освен музика ще има също добра храна, много емоции, танци и забавления. Благодарна съм на организаторите, че ме направиха част от това шоу”, завърши Украден.
Организаторите на концерта Димитри Стефанович и Янислав Енчев от „Балкан мюзик” обещаха на феновете незабравимо изживяване на 2 март и обявиха, че Балкански бал е само началото на грандиозен проект от серия подобни събития.
Водещите на Балкански бал Иван Динев – Устата и Маги Желязкова пък изказаха увереност, че това ще бъде шоу, което не е виждано до сега в България.
Балкански бал ще продължи 8 часа и стартира в 20 часа на 2 март в „Арена Армеец”. В концерта, освен Неда Украден, ще участват още Индира Радич, Шериф Коневич, Кеба, оркестър Гуча и Кристали и ансамбъл София-6.
„Арена Армеец” ще бъде огромно ВИП помещение, в което концерт, дискотека и ресторант ще се слеят в един незабравим купон. За доброто настроение, освен някои от най-известните сръбски изпълнители, ще се грижат и 200 готвачи от школата на Майстор Миро, които ще приготвят сръбска кухня от висша класа. Общо 700 професионалисти ще обслужват събитието. Специални визуални ефекти като в холивудска продукция ще нажежат многоетажната сцена, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.
Билетите за Балкански бал са на цени от 20, 40 и 70 лв. и може да ги намерите в мрежите на Тикетпортал, Ивентим и бензиностанции ОМВ.