Антон Тодоров: БСП е натъпкало служебното правителство със свои кадри

БСП спечелиха изборите с една антинатовска риторика от страна на Румен Радев. Днес той твърди съвсем различни неща

"БСП е натъпкала служебното правителство със свои кадри. На ключови места са проруски настроени хора, антинатовски настроени, които говорят за разпада на ЕС" Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия политологът Антон Тодоров, кандидат за депутат от ГЕРБ.

"БСП спечелиха изборите с една антинатовска риторика от страна на Румен Радев. Днес той твърди съвсем различни неща", категоричен бе той.

Тодоров коментира горещата тема от последните дни за увеличаването на силите на НАТО в Черно море. “Никой в ГЕРБ не е срещу НАТО. Когато БСП казава нещо, това постоянна позиция ли е? БСП е натъпкало служебното правителство с техни кадри. БСП мисли едно, говори друго, прави трето. Никой не бръсне Корнелия Нинова за няма да казвам какво, за разлика от Бойко Борисов.”

“От агенция Франс прес написаха, че 9 месеца Борисов е спирал увеличаването на военни сили на НАТО в Черно море, а сега служебното правителство го е разрешило. Никой в момента не знае детайлните параметри на това споразумение и ние задаваме нашите въпроси, разкри политологът. В ГЕРБ сме уважавани в НАТО политици. Корнелия Нинова я хокат във Фейсбук европейските политици. Виждате каква е разликата. България е пълноправен член на НАТО и трябва да остане такъв”, обяви Тодоров опонирайки на другия гост в студиото - социалистът Валери Жаблянов, който заяви, че може да напуснем Алианса.