От ГЕРБ обявиха листите си за райони Смолян и Враца

В листите за двата района залагат на кандидати от областите си

Д-р Даниела Дариткова е водач в листата на ГЕРБ за 22-ри избирателен район Смолян, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ. Тя е депутат от 2009 г. насам. Втори е досегашният областен управител Недялко Славов, който беше и депутат в 41-вото Народно събрание. На трето място е анестезиологът д-р Красимир Събев.

„Листата ни е логична на първо място. Имаме представителство от различните райони на областта. Но най-важното, тя показва превъзходството на ГЕРБ. С изявени личности, доказани в своите области и в обществения живот- честни, достойни, с висок морал. Всички са качествени, нормални, земни хора. Ще свършат добра работа за избирателите в Смолянска област“, коментира областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов.

Водач на листата на ГЕРБ-Враца е областният координатор инж. Петя Аврамова. На второ място е икономистът и член на комисията по бюджет и финанси в 43-то Народно събрание Красен Кръстев. Трети е инж. Найден Найденов.

„За никого не е тайна, че предизборната кампания отдавна започна и за съжаление се вижда, че основен похват на нашите опоненти е използването на заблуждаващи факти. Опасявам се, че по време на същинската кампания е възможно да се стигне до неприятни сцени. Обръщам се към всички политически сили от област Враца с призив да не преминаваме границата на здравия разум и да не си играем със страховете на хората. Те са достатъчно мъдри, за да отсъдят кой какво е направил за областта и страната и на чия програма да повярват”, заяви Петя Аврамова.