Руи Педро:Новите попълнения в ЦСКА са от висока класа

Сега всичко е наред

Атакуващият халф на ЦСКА Руй Педро подчерта след успеха с 2:0 над Черно море, че голямата цел пред „армейците“ е спечелването на второто място в класирането. Португалецът заслужи наградата за Играч на мача при гостуването срещу „моряците“ в 20-ия кръг, тъй като вкара така важния първи гол в заключителните минути.След това отбеляза и второто попадение за ЦСКА.

„Това беше един много труден мач. Знаехме, че Черно море е силен съперник, здрав отбор, особено добър като домакин. Радвам се, че се справихме с тях и успяхме да победим“, каза Педро пред камерата на Диема Спорт 2.

„Знаехме, че Черно море е солиден тим. Прави сте, че първото полувреме беше равностойно, но след почивката подобрихме играта си. Мисля, че тогава стояхме по-добре от тях.“

„Стана много добре за нас, защото разликата преди мача с Черно море беше 3 точки, сега дръпнахме на 6 пред тях и скъсихме изоставането от Левски на само 5 точки. Ще се борим за второто място, това трябва да направим.“

„Имахме известни затруднения през първата част от сезона, сега още се сработваме. Аз също имах затруднения да покажа всичко, на което съм способен. Сега всичко е наред, новите попълнения са от висока класа и се надявам, че ще вдигнат нивото на ЦСКА като отбор“, завърши Педро.