Дневен хороскоп - вторник, 21 февруари 2017

 

Овен

Ден за рутинна работа и нищо повече. В отношенията с някого ще изпитате големи затруднения. Чувствата ви взаимно ще охладнеят. Вие сте малко по- пристрастни в преценките си, отколкото е необходимо.

     
 

Телец

Днешният ден ще бъде доста ангажиран за мнозина. Не е благоприятно за финансови дела и сделки. Голяма е вероятността от парични загуби или просто няма да бъдете на сметка в делата си.

     
 

Близнаци

Придържайте се към уединеност и спокойната обстановка. Ниският тонус може да ви направи податливи на отрицателни влияния и това да е повод за проблеми в личните ви отношения. Неутрално време за деловите срещи.

     
 

Рак

Мнозина ще бъдат обхванати днес от някаква необяснима меланхоличност. Поддръжката от близък човек ще ви насърчи да се отърсите от нея и да не се отказвате от плановете си. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии. 

     
 

Лъв

На фона на днешния ден животът ще протича спокойно и без съществени изменения. Тук там може да възникнат малко по-необуздани емоции, да проблеснат искри, но само при отделни единици от вас.

 

     
 

Дева

Обстановката ще бъде леко напрегната. Самочувствието ви ще започне лека полека да се подобрява с напредването на деня, но тези, които имат вечерна романтична среща, да не се надяват твърде много за вълнуващи и неповторими емоции.

     
 

Везни

Денят може да бъде напрегнат, служебният график да бъде интензивен. Времето няма да ви стигне, затова преминавайте направо на същественото. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно.

     
 

Скорпион

Значими събития не се предвиждат през днешния ден, но ще преминете през сложната гама на чувствата. Търсите яснота в личните си отношения, която така и не успявате да намерите. Не са изключени непланирани срещи.

     
 

Стрелец

Малко сложен ден. От една страна нищо съществено няма да се случи, но от друга ще усещате някакво напрежение, което по-скоро ще витае около вас. Творческите личности са в застой.

     
 

Козирог

Днес може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с другите.  Имате натрупана енергия, която се нуждае от освобождение, но по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и полезно.  

     
 

Водолей

Околните ще бъдат изненадани днес от невероятният ви самоконтрол, който ще демонстрирате през днешния ден. Вие сами сте си напълно господари на себе си и ще владеете своите желания и емоции.

     
 

Риби

В началото на седмицата имате да се справяте с множество задачи, което ще отнеме почти цялото ви време, но няма да ви тежи. Дори някои от вас ще се чувстват прекрасно, но вероятно си имат повод и за това.