Дневен хороскоп - понеделник, 20 февруари 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - понеделник, 20 февруари 2017

19 февруари 2017, 22:20 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Оценете обективно реалността, преди да се впуснете в действия. Осигурени са ви защита и късмет, които са по-скоро непредвидени, идват неочаквано при вас. Просто ще се окажете на точното място, в точното време, за да оберете плодовете.

     
 

Телец

Два пъти помислете преди да се захванете с нов проект, защото на сегашния етап нямате нито необходимата енергия, нито способността да го доведете докрай. Пазете се от настиване. 

     
 

Близнаци

Днес ще се нуждаете от повече енергия и сили, за да можете да се справите с вашите отговорности, които не търпят никакво отлагане, както в професионален, така и в личен план. 

     
 

Рак

Денят е свързан с ограничения и задръжки. Събитията са извън вашия контрол. Ако се чудите дали да рискувате, по-добре недейте. Контакт с бездушен човек, който не проявява никакъв интерес спрямо вас. 

     
 

Лъв

Добър ден, в който мнозина ще успеят да направят пробив. Запазете оптимистичната си позиция и скоро ще бъдете възнаградени. Успехът, към който се стремите ще дойде бавно, но сигурно.  

     
 

Дева

Денят символизира промени и трансформации на някакво равнище. Вярното решение ще ви бъде подсказано по странен начин. Възможните промени значително ще подобрят вашето положение.

     
 

Везни

Ще установите, че сте оплетени в ограничения, отсрочки, проблеми, но колкото и значими да са те, ще получат своето разрешение в нужното време, и никакво безпокойство и припряност от ваша страна няма да помогне да се решат по-бързо.

     
 

Скорпион

Ще се радвате на добро здраве и силни съпротивителни сили на организма. Изживявания, съпроводени със силни емоции. Възможно е да ви натоварят с допълнителни отговорности.

     
 

Стрелец

Денят ще е изпълнен с богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да не ви допадне особено. Утешете се поне, че е в резултат на добри чувства. 

     
 

Козирог

Не отлагайте за утре това, което можете да направите днес. Не си позволявайте да стоите без работа. Денят може да стане начало на нещо важно за някои от вас. Отнесете се сериозно към молбите на близки хора. 

     
 

Водолей

Под временната вибрация на деня може да очаквате късметът ви да проработи. Професионалните партньорства са в много благоприятно положение, както и сърдечните връзки.

     
 

Риби

Опасността на днешния ден се състои в това, че енергията ви може да изтича чрез необмислени или ненавременни действия. Ще намерите отговорите, които търсите вътре в себе си, а не в съветите отвън.

 

     


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп