Борисов представи приоритетите в предизборната си програмата в областта на регионалното развитие - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Борисов представи приоритетите в предизборната си програмата в областта на регионалното развитие

17 февруари 2017, 18:16 | Мила Иванова
  • Снимка:
    facebook

В новата си програма ГЕРБ залага на увеличаване на инвестициите за модерна и безопасна пътна инфраструктура

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов представи приоритетите в предизборната си програмата в областта на регионалното развитие.

"Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползват ежедневно. Ние градихме България и ще надградим направеното от нас" сподели Борисов в социалната мрежа Фейсбук.

В новата си програма ГЕРБ залага на увеличаване на инвестициите за модерна и безопасна пътна инфраструктура чрез въвеждане на електронна система за събиране на пътни такси и в България. "Досега осигурихме 2 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Програмата доказа своята социална и икономическа стойност, ето защо ние ще я продължим. Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода и по-качествена услуга за бизнеса и хората", заяви Бойко Борисов.

Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползва...

Публикувахте от Бойко Борисов в 17 февруари 2017 г.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета