Любомир Ганев и Владимир Николов на специална среща с ученици в Русе - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Любомир Ганев и Владимир Николов на специална среща с ученици в Русе

17 февруари 2017, 16:09 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Любомир Ганев и Владимир Николов на специална среща с ученици в Русе

Любо Ганев и Владо Николов раздават автографи на учениците от ОУ "Отец Паисий".

Учениците от волейболната школа на ОУ „Отец Паисий“ в Русе имаха униланата възможност да се срещнат с легендите Любо Ганев и Владимир Николов. Двамата бяха посрещнати с възторжени възгласи от десетки момичета и момчета. Бившите волейболисти от мъжкия национален отбор получиха покана за визитата от първия треньор на Любо Ганев – Сашо Тодоров „Лупо“.
Поводът пък беше 35-годишнината от първата среща на именития ни волейболист и неговия бивш ментор от спортното училище. В изключително приповдигната обстановка малките волейболисти, чийто треньор също е Сашо Тодоров, обсипаха с аплодисменти и усмивки двамата исполини в спорта. Тодоров използва момента, за да връчи на Любомир Ганев специален подарък - красиво рамкирана фотография от годините на тяхната първа среща.
Във физкултурния салон на училището децата се надпреварваха да се ръкуват и да се снимат със своите кумири.,съобщи  БФ Волейбол.
„Нищо чудно от това училище да се роди следващият голям волейболист на България“, сподели треньорът Сашо Тодоров.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета