Дневен хороскоп - петък, 17 февруари 2017

Хороскоп

16-02-2017, 19:27

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - петък, 17 февруари 2017

Седмичен хороскоп за 13-19 февруари 2017

 

Овен

Насъбрали сте доста напрежение. Главното условие за деня е не да се прояви воля, а осъзнаването на нещата. Избягвайте да казвате открито вашето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите.   

     
 

Телец

Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Добре ще е да отложите важните срещи. Бъдете внимателни при работа с техниката.

     
 

Близнаци

Положителните тенденции ще преобладават над отрицателните. Склонни сте да предприемете някои нови действия, но има тенденция да бъдете непрактични. Заемете се с тези дела, които не изискват  много умствено или физическо усилие.

     
 

Рак

Днес ще имате склонност към творческо самоизразяване. Някои от вас ще  бъдат споходени от неочакван успех. Твърде е вероятно тези, които имат нови проекти да успеят да намерят спонсори за финансова помощ.

     
 

Лъв

Старайте се да прекарате деня спокойно. Не се стремете към лидерство и не хабете напразни усилия да доказвате собствената си правота. Вършете всичко сами без да се доверявате на посредници.  

     
 

Дева

Днешният ден може да се окаже безгрижен и безметежен, но само за някои. Може да имате повод да се зарадвате. Отговорностите са си отговорности и не трябва да се пренебрегват. Финансови затруднения.

     
 

Везни

Добър ден за нестандартно решаване на стари проблеми. Избягвайте пререканията и компанията на егоистично настроените хора. Има тенденция за потенциално взривоопасна ситуация.  

     
 

Скорпион

В много отношения денят ще е удачен. Възможно е да срещнете нови перспективи. Прекарайте го, ако е възможно на тишина и спокойствие. В личните отношения се усеща едно пресищане и взаимна загуба на интерес. 

     
 

Стрелец

Успехи ще имате в интелектуалната и творческа дейност, където ще се вдъхновите от нови идеи. Не е най-добрият ден за общуване с по-възрастни хора. Възможно е да почувствате  болки в краката. 

     
 

Козирог

Днес сте настроени доста решително и нищо няма да може да попречи на вашите намерения и действия. Старайте се да не вършите необмислени постъпки, които да повлекат след себе си нежелани последствия.

     
 

Водолей

Очаква ви един активен ден. Не сподавяйте творческите си пориви. Точно обратното, отделете им нужното внимание, използвайте импулсите. Денят е благоприятен за отдих, интелектуални занимания и общуване. 

     
 

Риби

Днес с младежка стръв ще се хвърлите в насъщните дела, но така ще става, че все по-дребните неща, ще отвличат вниманието ви от основните. В края на деня ще установите, че не сте успели да свършите почти нищо.  

     

 

 

Съветите на Фортуна

Мнозина още със събуждането си мислят с тревога за настъпващият ден. Поради човешката ни склонност да се фокусираме върху онова, от което се страхуваме или не харесваме, лесно можем да изпратим в бъдещето неволно послание на безпокойство, което може отрицателно да повлияе на деня. Но макар, че животът е обсипан с предизвикателства, той е богат и на радости, и хубави преживявания (понякога просто не искаме да ги видим). Всяка сутрин щом се отърсите от съня, поемете няколко дълбоки глътки въздух и утвърдете любовта, която изпитвате към себе си. Кажете на Вселената, че приемате благодатта, която тя ви е приготвила. После си представете как ви обгръща топла, мека и любяща светлина. Постепенно разширете кръга от светлина, докато успеете да я изпратите напред в бъдещето си. Изпратената любов към всички, които срещнете, към всичко, което правите, може да ви гарантира благополучен ден. Може да не се получи още от първия път, но със сигурност резултатът скоро ще го почувствате.