Дневен хороскоп - четвъртък, 16 февруари 2017

Хороскоп

15-02-2017, 23:11

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Слънчев календар - четвъртък, 16 февруари 2017

 

Овен

Денят не подхожда за начало на важни дела, тъй като в планетните влияния има някои негативни моменти. Ще има фактори, които препятстват конструктивните отношения и решението на някои определени въпроси.  

     
 

Телец

Добър ден за отдих, за общуване с любимия човек, с членове на семейството и особено с лица от женския пол. Ще видите някой по нов начин. Не е изключено да ви се случи нещо от неочаквано естество. 

     
 

Близнаци

Крайно време е натрупаното вътрешно напрежение от изминалите дни да излезе вече, но съблюдавайки благоприличието естествено. Възможно неочаквано запознанство или неочаквани финансови постъпления, подаръци.

     
 

Рак

Цялата мъдрост на деня е заключена в две думи: “чакай и се надявай!” Именно това е съветът към вас днес. Не бива да проявявате излишна импулсивност. Всичко, което трябва да направите е да вярвате!

     
 

Лъв

Денят е благоприятен и вашите усилия няма да останат напразни, а резултатите ще се окажат именно такива, каквито желаете. Имате възможност да поработите за подобряване на личните си взаимоотношения.  

     
 

Дева

Днешният ден носи голям потенциал в себе си. Има изгледи да бъде интересен и наситен с много емоции. Разпореждайте се с авоарите си разумно. Възможно е да се появят добри възможности пред вас.

     
 

Везни

Денят е благоприятен за делови и лични контакти, за активно взаимодействие, за преговори, съвещания, подписване контракти. Вие излъчвате шарм и хармония, което безусловно способства решението на много въпроси. 

     
 

Скорпион

Добър ден за интимност. Ако вашият партньор е склонен повече към фантазия и експерименти, предоставете му възможност за повече инициатива. В личен план може да ви се появят нови перспективи.

     
 

Стрелец

Денят обещава да бъде интересен, но само ако се изявите като активни участници в него. Можете да празнувате и да се веселите не само в къщи, но и навън. Особено ще ви зарадва срещата с познати, с които скоро не сте общували. 

     
 

Козирог

Денят е повече благоприятен не за делови ангажименти, а за такива от личностен характер. Творческа настройка, поетичност, романтичност и добро изказване на своите мисли. Ще бъдете изпълнени с нови емоции, с нови впечатления.

     
 

Водолей

Всичко ставащо днес ще има само един минус, но този минус е твърде съществен - вашата половинка вътрешно ревнува. Бъдете предпазливи - внимание към вас ще проявяват неколцина и ще бъде трудно да се разбере кой действително ви е по-интересен. 

     
 

Риби

Кроткият начин, по който ще изразявате вашите мисли, ще накара другите да ви съдействат. Не бъдете разхвърляни. Не е подходящо времето за провеждане на важни за вас разговори и изясняване на отношения. 

     

 

 

Съветите на Фортуна

Когато изгубим нещо скъпо за нас, може да ни обземе тягостно чувство на празнота. Мястото в живота или в сърцето ни, което е било запълнено, сега е пусто, а чувството на болка, загуба и раздяла може да бъде непоносимо. Но макар да е важно да почитаме онова, което  сме загубили, понякога това може да бъде шанс за ново начало. Ако търсенето на доброто в една наглед лоша ситуация ви кара да се чувствате зле, опитайте се да си спомните, че вие не обезценявате загубеното, нито хладнокръвно го заменяте с друго. Вие се подчинявате на факта, че в живота понякога се налага да пуснем едни неща да си отидат, за да могат да дойдат други на тяхно място. Така вие отдавате почит на онова, с което сте се разделили, и приветствате новото в живота си с открито пространство, открит ум и открито сърце.