Симеонов: Стига за Байрактаров, нека си говорим за "Малката булка"

"Преди президентските избори нямаше никакъв проблем. Всички одобряваха обединението на НФСБ, ВМРО и „Атака“

 "Преди президентските избори нямаше никакъв проблем. Всички одобряваха обединението на НФСБ, ВМРО и „Атака“. Сега има обаче проблем“, заяви лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединените патриоти Валери Симеонов.
"Всички знаят в какъв период сме. Редят се листи за 44- тото Народно събрание. Няма да коментирам повече“, каза още Симеонов относно решението на Димитър Байрактаров да напусне НФСБ.
"Искате да направите скандалче, но няма да ви се получи“, заяви лидерът на НФСБ.
Валери Симеонов съобщи, че листите на Обединени патриоти изобщо не са готови, но Байрактаров е бил на абсолютно избираемо място по предварителните данни. Патриотът потвърди, че няма никакво задкулисие.
"Нищо не искам да говоря за Байрактаров. Той иска да прави собствена политическа кариера явно. Да му пожелаем успех и стига толкова сме го обсъждали. Нека да си говорим за сериала "Малката булка“, заяви още той.
На въпрос дали Обединени патриоти могат да бъдат "Малката булка“ в следващия парламент, Валери Симеонов заяви, че по-скоро Обединениете патриоти ще бъдат "Кръстникът“.
"Не сме кръвожадни балкански изроди, които искат да трепят всичко наред“, каза още патриотът по повод скандала със сирийското семейство, което иска да живее в Елин Пелин. "Нуждите на нашите сънародници са по-важни“, категоричен е Симеонов.