Дневен хороскоп - сряда, 15 февруари 2017

Хороскоп

14-02-2017, 18:35

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Слънчев календар - сряда, 15 февруари 2017

 

Овен

Настроението ви днес ще бъде променливо. Всяка дреболия може да ви извади от равновесие и вашата раздразнителност може да повлияе върху отношенията ви с близките ви хора. 

     
 

Телец

Преизпълнени сте с благи намерения, но ще сте склонни към капризи и вашето настроение едва ли ще може да се нарече миролюбиво. Вашите близки няма да се чувстват много комфортно близо до вас. 

     
 

Близнаци

Сложете в ред първо чувствата и мислите си преди да продължите напред. Бъдете внимателни при работа с документи. Постарайте се да разберете всичко, което ви се случва и да го осъзнаете.

     
 

Рак

Добре ще е да прекарате този ден в уединение, а ако не е възможно, то запазете неутралитет в общуването с другите. За да разредите вътрешното си напрежение, намерете нещо ново и интересно, с което да се занимавате. 

     
 

Лъв

Ако сте решили да се впуснете в приключения през днешния ден, то внимавайте, защото те могат да завършат по не най-добрият начин. Денят подхожда за по-спокойни занимания и размисъл. 

     
 

Дева

Днес сте пълни с енергия, но да намерите достойно приложение на тази енергия е трудна работа. На вашите близки ще им се стори доста напрегнат деня, когато се намират близо до вас.

     
 

Везни

Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки това не разчитайте само на добрия си късмет, но и на себе си. Сериозно се замислете дали се занимавате с правилните хора. Под натиск не вземайте никакви решения!

     
 

Скорпион

Не давайте повод за ревност на партньора си през днешния ден. Вашият стремеж към по-свободни отношения и флиртуване може да доведе до разрив във връзката ви. Не искате това нали?

     
 

Стрелец

Днес ще се чувствате раздвоени. От една страна ще искате още да разпускате, от друга ще ви зове дългът. Непредвидени събития може да предизвикат конфликти. Внимавайте повече за себе и за своето здраве.

     
 

Козирог

Не сте настроени твърде миролюбиво през днешния ден и си търсите върху кого да си излеете яда. Настроението ви е променливо. Едно червейче отвътре ви гризе. Капризни сте и изпитвате едно вътрешно недоволство. 

     
 

Водолей

В началото деня ще се отличи с нестабилност и непредсказуемост. Не полагайте начало на нови отношения и избягвайте рисковите експерименти. Блестящите идеи ще ви споходят неочаквано, както и хората, които могат да ви помогнат за тях. 

     
 

Риби

Избягвайте среща с хора, които са ви обидили в края на миналата година. Днес е възможно продължение на започналия по-рано конфликт. Съвсем не са изключени разногласия и с партньорите ви. 

     

 

 

Съветите на Фортуна

Успехът не се постига само с мечти. Трябва и да се действа. Не си мисли, че пътят към успеха ще бъде безпроблемен. Няма да бъде. Мнозина мислят, че след като започнат, всичко ще върви гладко. Това е наивно. Ще правиш грешки, ще се спъваш, ще изпадаш от играта. Ще срещнеш сериозни пречки. Може да има провали. Добре дошъл в света на възрастните. Вместо да очакваш това да не се случи и да бъдеш разбит, когато стане, подготви се. Когато паднеш, изтупай прахта от себе си и започни отново.