Кайехон и Албиол знаят как да контрират Реал Мадрид

Кавани в битка с тризъбеца Меси, Неймар и Суарес в Париж

Най-после Шампионската лига започва. Утре, на "Бернабеу" Реал посреща Наполи.
На пръв поглед "белия балет" сигурно ще спечели.

Но има едно "но". Наполи е в добра форма в Серия А и бележи много голове. Да, италианското първенство не е Шампионската лига. И все пак има двама футболисти при неаполитанците, които познават отлично Реал.  Кайехон и Албиол са бивши играчи на "белия балет" и знаят много добре как да контрират старите си съотборници.

По този начин  се очертава един  оспорван мач,  в който крайният резултат не е предизвестен.

 

Днес в Париж, за кой ли път, се срещат ПСЖ и Барса. Ако мачът бе среща от групите през есента можеше да се предвиди,че каталунците щяха да вземат лесна победа във френската столица. Но в момента ПСЖ изглежда като отбор, който си е върнал формата. Барса притежава тризъбеца Меси,Неймар и Суарес. В защита е Пике. Но въпреки това точно в дефанзивната част барселонци не са много убедителни в последно време. При това в мачове срещу по-леки съперници в испанскатап Примера.

Така,че ПСЖ, който се е засилил, а Кавани започна да вкарва редовно, има своите шансове да вземе по-солиден аванс преди реванша на "Камп Ноу".

В другите мачове Бенфика - Борусия Дортмунд и Байерн - Арсенал също се очакват интересни развръзки в първите срещи.
Любопитно е Венгер този път как ще се противопостави на познатия си съперник Байерн. Мачът е в Мюнхен и Анчелоти сигурно се е подготвил да вземе аванс  поне от два гола. Но едва ли Венгер ще се остави да бъде победен толкова елементарно.