Дневен хороскоп - вторник, 14 февруари 2017

Хороскоп

13-02-2017, 18:58

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Слънчев календар - вторник, 14 февруари 2017

 

Овен

През днешния ден сте подвластни на импулсивността си и всичко може да се очаква от вас. Ще бъдете по- мнителни и лесно ще вземате присърце това, което ви казват. Възможни са непланирани разходи.

     
 

Телец

Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете малко усилия да направлявате обстоятелствата, но не на всяка цена. Не рискувайте да  потънете в разбора на грижите си.

     
 

Близнаци

През днешния ден ще поддържате интензивни отношения с околните. Постарайте се да не изпадате в негативизъм и да запазите съответното търпение. Добре е да се вслушвате във вътрешният си глас.

     
 

Рак

Денят носи самоилюзии, самоизмами, необмислени решения и загуба на енергия. Опитайте да разпускане малко напрежението по какъвто намерите начин. Следвайте вътрешният си усет и интуиция. 

     
 

Лъв

Ако не влезете в ролята на дипломат, няма да успеете да се справите с проблемите и да постигнете споразумение там, където е необходимо. В интимен план ви очакват приятни мигове, но само, ако положите и вие усилие за това. 

     
 

Дева

Следвайте нормалният ход на деня. Ще бъде най-добре за вас да бъдете умерени, както в работата, така и в чувствата си. Не се поддавайте на провокациите и опитите за манипулиране.

     
 

Везни

Денят за мнозина може да се окаже напрегнат. Важното е да не приемате всичко много присърце. Възползвайте се от желанието на околните да ви помогнат, а в края на деня, предвидете нещо хубаво за душата си.

     
 

Скорпион

Многото ангажименти в днешния ден ще ви накарат да се чувствате като разпънати на различни посоки. Не позволявайте на другите да ви обсебват цялото време. Нужно ви е повече спокойствие.

     
 

Стрелец

Предстои ви малко тежка и сложна задача. Чрез компромиси, привидно отстъпление и смяна на тактиката, ще успеете да се справите с настъпилите затрудненията около себе си. Не се изненадвайте, ако се появят семейни разправии.

     
 

Козирог

Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите със задачите. Ще постигнете успехи само, ако имате реална преценка за действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия. До вас има някой, който е готов да ви подкрепи.

     
 

Водолей

Денят носи малко противоречив характер. Въпреки това, обстоятелствата укрепват авторитета ви. Ще правите добро впечатление и ще печелите с лекота доверието на хората до себе си. Старайте се да го запазите и за в бъдеще.

     
 

Риби

Днес хората около вас ще бъдат лицемерни и ще трябва внимателно да разгадавате какво се крие зад техните намерения или думи. Бъдете предпазливи в общуването си, за да не станете техни жертви.

     

 

 

Съветите на Фортуна

Друг начин да защитавате себе си от негативни влияния и енергийни атаки е заземяването – укрепване на връзката със земята. Важно е да се прави след медитация или някаква форма на енергийна работа. Понякога хората изпитват чувство за разконцентрираност. Ако сте разсеяни, объркани и замаяни, трябва да укрепите връзката си със земята. Това може да се постигне като хапнете, пийнете вода, протегнете се, потропвате с крака, измиете съдовете или изпълните друга досадна ежедневна задача. Всички тези дейности ще помогнат да се съсредоточите върху физическата страна, а не върху мистическата страна на живота. Ако е възможно укрепвайте връзката си навън, за да може отрицателната енергия да изтече в земята. После хапнете нещо – шепа орехи или стафиди. Чрез укрепване на връзката си със земята, вие се освобождавате от всичко отрицателно. Градинарството е особено подходящо за тази цел, тъй като е успокояваща физическа дейност, свързана със земята.