Министър Дашева закри тенис турнира Garanti Koza в София

Проф.Дашева благодари на организаторите за добре свършената работа

Проф. Даниела Дашева, министър на младежта и спорта в служебното правителство, заедно с министър-председателя Огнян Герджиков, закри тенис турнира Garanti Koza Sofia Open в присъствието на директора на състезанието Пол Макнами, президента на Българска федерация по тенис Стефан Цветков и члена на борда на директорите на Garanti Koza Ерден Билгинер.Основен партньор на турнира е Fibank.  Тенис ракета N1 на България получи купата за победата си на финала над белгиеца Давид Гофен лично от служебния премиер Огнян Герджиков.
Малко по-рано министър Дашева връчи купата на победителите на двойки в турнира – сърбите Ненад Зимонич и Виктор Троицки, които на финала се наложиха над руснаците Михаил Елгин и Андрей Кузнецов. Проф. Дашева благодари на организаторите за добре свършената работа, на публиката за подкрепата на състезателите и поздрави играчите за отличното им представяне и усилията на корта.
Министър Дашева изгледа на живо всички мачове на Григор Димитров в „Арена Армеец“. Финала на турнира тя проследи от официалната ложа заедно с бившия президент на България Петър Стоянов и съветника на президента Румен Радев по въпросите на младежта и спорта Георги Александров.