Дневен хороскоп - понеделник, 13 февруари 2017

Хороскоп

12-02-2017, 20:18

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Слънчев календар - понеделник, 13 февруари 2017

 

Овен

Ако успеете да си направите някакъв план за действие, бихте могли да използвате пълноценно възможностите на деня. Съблюдавайте режим на строги икономии и не разточителствайте.

     
 

Телец

Възможно е да се сблъскате с някои препятствия. Отначало сякаш всичко ще ви се изплъзва от ръцете, но после нещата ще започнат да се нормализират. Избягвайте контакти с органите на властта и с началството.

     
 

Близнаци

Някои от въпросите, които ви вълнуват, ще получат своето развитие. Бъдете предпазливи, тъй като поради лекомислие и неразумност рискувате да се заплетете в неприятни ситуации. 

     
 

Рак

Добрите отношения с постоянният ви партньор ще останат стабилни, но ще ви отрезви някакво обстоятелство, което ще се появи съвършено неочаквано. Някои ваши предложения ще бъдат приети доста скептично от останалите.

     
 

Лъв

Много от вас ги очаква интересен дневен сюжет. Нещата ви ще се подреждат по най-добрият начин. Светъл лъч във вашия ден ще станат комплиментите, които ще получите от противоположния пол/особено при жените/. 

     
 

Дева

Девите ще са склонни да изпитват безпокойство, страхове и тревоги, което пък може да стане причина за тяхното безсъние. Добре е да се избягва употребата на лекарства, ако не е крайно наложително и алкохола също. 

     
 

Везни

Ще имате неочакван прилив на духовни сили, свързан с нови чувства и усещания от контактите ви и общуването с другите хора. В следствие на това някои ще претърпят трансформация на част от досегашното си мислене. 

     
 

Скорпион

Самочувствието ви ще се повлияе от начина ви на живот. Необходимо е да избягвате вълненията, пренапрежението в работата и стресовите ситуации. Полезно въздействие ще окаже контрастния душ.

     
 

Стрелец

Днес вдъхновението ще ви споходи. Ако ви се удаде да го изживеете, вероятно ще създадете цял шедьовър. Имате всички основания да предполагате, че денят ще се окаже благоприятен за финансовите ви действия.

     
 

Козирог

Стремете се да изкарате деня спокойно, с чувство за хумор и не се опитвайте да заемете лидерските позиции. Не се доверявайте на посредници. Ще бъдете много добри в анализирането и правенето на изводи.

     
 

Водолей

Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат близкото обкръжение и интелектуалните занимания. Безпокойствата ви постепенно ще намалеят. Голяма е възможността обаче да сбъркате, ако вземате прибързани решения.

     
 

Риби

Липсата на свободно време при Рибите ще се компенсира от положителните емоции поради благоприятното стечение на обстоятелствата. Повишена сензитивност и впечатлителност особено при жените.

     

 

 

Съветите на Фортуна

Научете се да защитавате себе си от негативни влияния и енергийни атаки. Човек, който е здраво стъпил на земята, има положителен подход към живота и се чувства добре в кожата си, притежава естествена защита. Плахите, страхливите и тревожните са изложени на риск от всякакви форми на отрицателна енергия. Има всякакви начини да укрепите силите си. Един от тях е да подсилите аурата си. Аурата е електромагнитно поле, което обгръща цялото ви тяло. Има яйцевидна форма и се простира до три метра от физическото тяло на здрав човек. Човек, който е в добра физическа, емоционална и духовна форма, притежава ярка аура. Който страда от стрес и не се чувства добре, има слаба и бледа аура. Дишайте бавно и дълбоко, това ще ви помогне да увеличите и подсилите аурата си. Може да визуализирате едновременно с дишането си цветовете на дъгата един по един и си представяйте как достигат до всяка една клетка на тялото преди да се влеят в аурата ви. Това помага аурата да нарасне и да се изпълни с енергия. Ако нямате достатъчно време за това, бавно поемайте въздух, колкото можете да издържите, задръжте го няколко секунди и накрая бавно го издишайте. Все едно се „напомпвате” с енергия.


     

 

 

Мистична астрология

Намираме се в средната точка на зимния сезон. Слънцето започва да се активизира и неговата огнена енергия започва да стимулира, укрепва и пречиства, увеличава се и променя дори въздуха. Слънцето носи силата, която разкъсва оковите на ограниченията и принудата. В този период утробата на майката земя се пробужда за нов живот, който предстои да бъде проявен, въпреки, че още е скрит под повърхността. Първото раздвижване на природата и завръщане на светлината. Земята се пречиства от всичко старо и мъртво, от всички стари наслоения, натрупани през зимата. Подходящо време да се откажете от лошите навици, грубото поведение, дребните страхове, ревността и лошите чувства. Трябва да се избягва празното дърдорене, бъркотиите, безсмисленото суетене нагоре-надолу – оттегляне от външната дейност, с цел да се предостави възможност за вътрешен растеж.