Стамен Белчев: Играчите имат желание за работа

Надявам се да продължим така

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели пред клубната телевизия на "червените", че най-големият проблем на отбора му е липсата на постоянство. Специалистът сподели и впечатленията си от новите попълнения, както и очакванията си за предстоящия пролетен дял от шампионата .

"Мисля, че играчите са отпочинали след тежкия лагер. Дойдоха със свежи сили за първата тренировка (след 3-дневната почивка – б.р.), с желание за работа. Това виждаме в дните, в които работихме заедно. Надявам се да продължим така. Новите свикнаха с обстановката. Засега нямат проблеми. Надявам се още по-бързо да се приспособят към изискванията, които имам като начин на игра, и към живота в България.“, сподели Белчев.

"Проблемите са основно със Станислав Манолев (който извади лакът в контролата срещу Рубин – б.р.). Медицинският щаб прави всичко възможно той да е готов за мача срещу Черно море. Ако има и най-малкото колебание от тяхна страна, няма да рискувам. Другите контузени са Кристиан Малинов, Ангел Лясков и Густаво Кулма, който има леки болежки. Ще преценя утре за него дали да играе в контролата. В общи линии това са контузените, дано да нямаме други.“