Седмичен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Хороскоп

11-02-2017, 18:35

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - неделя, 12 февруари 2017

 

Овен

Живейте в настоящето.

Интуитивно чувствате, че вашето минало и бъдеще се съединяват в точката на настоящето. Можете да си позволите повече от друг път да се наслаждавате на това, което ви предлага живота. Вашето физическо състояние се подобрява, а вие с лекота ще се справяте с проблемите си. За родените през 1941, 1953, 1965, 1976 и 1988 настъпва двойно изгодно време. Може да получат нова работа или друго някое изгодно предложение. Вашите грешки често идват от това, че действате спонтанно и не се вслушвате във вътрешния си глас. 

Благоприятни дни - 19

Неблагоприятни дни - 14, 15

     
 

Телец

Обмисляйте всяка стъпка преди действията. 

Възможно е да изпаднете в сложна ситуация и да трябва да предприемете активни действия, за да запазите позициите си. Не бързайте да вземате кардинални решения, тъй като всички действия могат да имат ще имат печални последици. Избягвайте да встъпвате в конфликт с хората от близкото обкръжение. Парични проблеми не се предвиждат. Ситуацията в личния живот може да излезе извън контрол. Енергийният ви потенциал е достатъчно висок, но при някои ще се обади хронично заболяване. Опасни са физическите натоварвания. 

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 16, 17

     
 

Близнаци

Който вярва в себе си, умее да се възползва от късмета си. 

Вашето разбиране за хармония може да се окаже различно от това на партньора ви, затова не се стремете да се налагате. Особено не си позволявайте да повишавате тон. Не се поддавайте и на чувството си за ревност, която сега е напълно безпочвена. Избягвайте и флиртовете на работното място. Фитотерапията и масажите са много ефективни в този период за вас. Необходим ви е отдих, а особено това касае родените първата десетдневка. Нарастват шансовете тези, които си нямат партньор да се влюбят от пръв поглед или да се запознаят с интересен човек.

Благоприятни дни - 14, 15

Неблагоприятни дни - 19

     
 

Рак

От себе си не си отивай, със себе си живей. 

Седмицата обещава да бъде удачна в  краткосрочните цели, но нервното напрежение ще бъде в повече. Старайте се да привличате внимание към себе си и към това, което правите. Бихте могли да създадете нови  връзки, които да ви открият широки възможности. Отношенията ви с любимия човек ще станат сериозни и реалистични. С други думи ще виждате неговите недостатъци, но ще намерите решение как да ги приемете и да се примирите с тях. Не игнорирайте съществуващите проблеми, очаквайки сами да се разрешат. 

Благоприятни дни - 16, 17

Неблагоприятни дни - 14, 15

     
 

Лъв

Каквото сте посели, това ще пожънете.

Точно сега се намирате в период на стабилност, пълнота и доволство от живота, което няма да ви спести да имате някои неприятности все пак. Най-вероятното място, откъдето биха се появили проблемите ви е в службата ви, където може да имате разногласия с колеги, познати поради отстояване на собствените интереси. Внимавайте да не натоварвате бюджета си с големи разходи. Енергийният ви потенциал не е висок, затова пазете организма си от преумора и нервно претоварване. 

Благоприятни дни - 14, 15, 19

Неблагоприятни дни - 16, 17

     
 

Дева

Не можете да контролирате външните събития. 

Може да се почувствате зависими и безпомощни пред съдбата. На събитийно равнище сте попаднали в кръговрата на събитията, а жизненият урок, който имате да усвоите в момента стимулира вашето израстване и помъдряване. Отношенията с близък човек може да се усложнят. Планетното влияние ви подтиква и стимулира към решителни, но не спонтанни  действия. Възможни са проблеми със здравето. Щадете нервите си. Най-доброто лекарство си остава здравословния начин на живот. 

Благоприятни дни - 16, 17

Неблагоприятни дни - 19

     
 

Везни

Истински добро е всяко нещо, което се окаже по-добро от очакваното. 

Възможно е да срещнете неприятности от служебен характер. Вашите конкуренти са активни, а сътрудниците и колегите са склонни доста да размишляват преди да действат. Да проявите инициатива и да действате ще се наложи именно на вас. За разработка на нови проекти не е време. Финансовата ситуация е противоречива. Ако имате въпрос в момента за разрешаване, то най-вероятно съдбата ще е благосклонна към вас. Стомахът ще е уязвим орган сега и мнозина ще имат проблеми в този период.

Благоприятни дни - 19

Неблагоприятни дни - 14, 15

 

     
 

Скорпион

Интуицията ще ви служи добре, но не й се предоверявайте.

Безусловен успех звездите обещават на тези, които се занимават с творческа работа. Те ще могат да осъществят максимума за минимално време. Останалите ще трябва да преодоляват проблеми и да преосмислят натрупания опит. От вас ще се изискват бързи реакции, отговорни постъпки. Усмирете своята мнителност, проявявайте сдържаност и повече тактичност. Във всяка ситуация запазвайте самообладание. Вашите сексуални потребности са високи и вие едва ли ще можете да ги удовлетворите напълно. 

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 16, 17

     
 

Стрелец

За да имаме хубави спомени, трябва да живеем хубаво.

Позитивната ви настройка способства за емоционалния прогрес и помага да преуспеете в любовта. Силата ви идва от увереността в своите способности. Дори да имате стабилни отношения, опасността за тях може да дойде от желанието за доминиране -  подчиняване на партньора. Бъдете внимателни и се старайте да уловите момента, когато се опитват да ви въвлекат в борба. Проявете щедрост и доброта. Даже партньорът ви да се нуждае от повече свобода, това ще ви бъде само от полза. 

Благоприятни дни - 14, 15

Неблагоприятни дни - 19

     
 

Козирог

Най-важното качество е да сте късметлии. 

Може да се сблъскате с различни проблеми, някои от които ще бъдат като препятствия пред поставената ви цел. В отношенията с колегите проявете максимум внимание и заинтересованост. Не позволявайте емоциите да вземат връх над здравия разум. В личен план може да изпаднете в напрегната ситуация. Не е изключено проблемите да бъдат с деца или роднини. Не се претоварвайте и избягвайте меланхоличните пристъпи, до колкото е възможно. Вероятността от травми е също висока. 

Благоприятни дни - 16, 17

Неблагоприятни дни - 14, 15

     
 

Водолей

Играйте по своите правила и нещата няма да ви се получат зле. 

Време е да си разрешите емоционалните проблеми. Съсредоточете се върху това, което ви е необходимо и определете своите приоритети, за да предприемете началните стъпки към осъществяване на желанията си. Не се удивлявайте, ако избраното от вас направление претърпи корекции от страна на обществото, което се стреми да наложи своите приоритети. Ще имате много възможности, които ще ви помогнат да се научите да приемате живота с открито сърце. Ако нямате партньор, то знайте, че в близко време ситуацията ще се измени. Вие сте пълни с енергия и живот, а такива хора Съдбата не държи настрана. 

Благоприятни дни - 14, 15, 19

Неблагоприятни дни - 16, 17

     
 

Риби

Не се поддавайте на вътрешните си демони. 

Няма да е никак чудно, ако ви се стори, че губите почва под краката си, не можете да се ориентирате или се окажете в областта на гнева, безпокойството и паниката.  Твърде дълго сте считали своето положение за стабилно и безопасно, но сега е друго. Преди всичко не забравяйте, че сте в неблагоприятен период преди рождения си ден. Душевните ви сили са отслабени, увереността ви се е изпарила, настроенията ви са променливи. Старите ви концепции внезапно могат да се сринат или да претърпят трансформация. Не след дълго ще разберете, че сте се разделили с излишен товар. 

Благоприятни дни - 16, 17

Неблагоприятни дни - 19