Министри от правителството на Борисов представиха управленската програма на ГЕРБ

Повишаване на доходите, ръст на икономиката и по-добро образование чрез насърчаване на конкурентен подбор на кадри

Повишаване на доходите, ръст на икономиката и по - добро образование чрез насърчаване на конкурентен подбор на кадри. Това бяха само част от акцентите в управленската програма на ПП ГЕРБ, заявени от финансовия министър в правителството на Бойко Борисов Владислав Горанов по време на среща с жители на 25 МИР София.

Пред над 300 души Горанов, Зорница Русинова, Теменужка Петкова, Ивелина Василева, Лиляна Павлова, районният координатор на ГЕРБ в 25 МИР Татяна Георгиева и Цветомир Паунов - областен координатор на ГЕРБ в София, представиха управленската програма на най-голямата партия в страната за следващия мандат.

"ГЕРБ се оттегли от управлението на страната след загубата на президентските избори, защото това е отговорното държавническо поведение. Но ние сме първа политическа сила. ГЕРБ направи много и няма от какво да се срамуваме", заяви пред присъстващите Горанов и подчерта, че партията си е взела поука от допуснатите грешки.

Финансовият министър от кабинета "Борисов 2" обясни, че в предизборната програма на партията е заложено двойно увеличение на заплатите на учителите в рамките на мандата, бързо правосъдие и продължаване на политиката за надграждане в инфраструктура и пътища. "Постигнахме най - добрия растеж, имаме добър икономически ръст, показахме, че знаем какво трябва да се направи и че ние сме тези, които можем да го направим. Не знам как лидерът на социалистите, уволнена за корупция от друг лидер на същата тази левица и понастоящем председател на европейската левица, обяснява, че БСП са промяната! И затова нашият враг остава популизмът", категоричен беше Владислав Горанов. Сред останалите теми, дискутирани на срещата, бяха справедливостта, енергийната и социалната системи и продължаване на борбата с битовата престъпност.

Срещата с жителите на 25 МИР в столицата продължи повече от два часа. Министрите от правителството на Бойко Борисов отговаряха на актуални въпроси, свързани с бъдещето на страната.