Дневен хороскоп - събота, 11 февруари 2017

Хороскоп

10-02-2017, 19:52

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - събота, 11 февруари 2017

 

Овен

Интензивността на вашата енергия ще се увеличи. Добро време за съзерцание и интелектуална дейност. Ще преживеете нещо приятно. Вашата откровеност смущава в някои моменти хората и ги кара да се чувстват неловко.

     
 

Телец

Имате добър имунитет, за да се задържите на същото равнище. Следвайте собственият си начин на живот. Нямате особено желание за работа днес, затова и не се захващайте с големи дела, защото не ви е ден за това.

     
 

Близнаци

Днес сте повърхностни и лековерни. Мислете двойно преди да предприемете нещо. Уважавайте чувствата на другите хора и се постарайте да не довеждате до пристъп на истерия всеки, който се доближи до вас.

     
 

Рак

Вашето настроение през днешния ден ще бъде променливо. Няма да имате усложнения, но да преодолеете недоволството на околните няма да се окаже лека задача за вас. Въоръжете се с търпение.

     
 

Лъв

През днешния ден вашата задача е да накарате хората край вас да се отпуснат от проблемите си и да се усмихнат. Вие сте най-подходящи да ги накарате да се почувстват, че са разбрани и да им стане по-добре. 

     
 

Дева

Денят не е лош, но днес ще се чувствате малко по-уморени. Отложете решението на важните въпроси, за да поразмислите на спокойствие над тях. Съществени проблеми не се предвиждат.

     
 

Везни

През днешния ден някои от вас ще бъдат принудени да приемат суровата проза на живота. Желателно е да се вслушвате в интуицията си, тъй като събитията не подлежат на логическо обсъждане. 

     
 

Скорпион

Днес се отнасяйте по-внимателно към въпросите за взаимоотношенията. Зависи от различни неща, до колко ще ви намерят за добър събеседник. Бъдете предпазливи при опериране с финансови активи.

     
 

Стрелец

Вероятно ще имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете внимание на себе си. 

     
 

Козирог

Днешният ден е леко неопределен, даже може да се окаже за някои и напрегнат. В никакъв случай не проявявайте екстравагантност. Не се престаравайте в нищо повече, отколкото е необходимо. 

     
 

Водолей

Очаква се спад във вашата енергия, затова не се насилвайте в нищо - нито физически, нито емоционално. Фантазията ви ражда нови идеи, но ако запазите практичността си ще имате по-добри резултати. 

     
 

Риби

Днес лесно ще се впечатлявате едва ли не от всичко. Не е изключено да възникнат непредвидени трудности, с които трябва да се справите. Не губете самообладание, опитайте се да управлявате ситуацията.

     

 

 

Съветите на Фортуна

Пред вашите крака лежи целият свят със своите измамни предложения, перспективи, съблазни, изкушения. Как да направите своя избор? Стоите на кръстопът и се чудите по кой път да поемете. Желанията ви са твърде силни и твърде много. Може самата ситуация да ви постави пред избор. Има няколко съблазнителни възможности и варианти и трябва да изберете една от всички. Сега можете да направите окончателният избор. Така или иначе с времето ще трябва да пак да изберете. Изборът може да касае въпросът как да прекарате почивните дни или отпускът, как да похарчите малко пари за удоволствие. Впрочем с вземане на решението не бързайте. Имате още време да помислите. Възползвайте се от това, за да вземете най-правилното решение за вас.