Боримиров:В Левски трябва да надграждаме

Ако се класираме за евротурнирите е наложително да сме подготвени

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров обясни плана си за развитие на клуба. Само преди дни Борето коментира визията си за Левски пред Топспорт.

"Искаме да направим една зала, която да е закрита, за да може през тези студени зимни дни децата от школата да могат да тренират на закрито. Освен това, искаме още един изкуствен терен, който просто да ни помогне, когато времето е лошо. Знаете, че тревните терени се натоварват много в такива метеорологични условия и с цел да ги запазим ни трябва още един изкуствен терен. Освен всичко друго, това ще помогне да има допълнителни индивидуални тренировки с децата от школата. Терените ще бъдат построени на "Герена", има вече място предвидено точно за това. За да го кажа, значи преди това сме го обсъдили, намерили сме мястото и очаквам да се случи. Смятам, че г-н Русев е сериозен човек, който държи на думата си, и не виждам защо да не му вярвам", заяви Боримиров пред Спортал.

"Да изградим един стабилен скелет на отбора и да надграждаме. Искаме да редим пъзела парче по парче, за да може живот и здраве през лятото, ако се класиране в евротурнирите, да сме добре подготвени. Ние с Елин искаме да правим крачка напред, или дори стъпка, за да не направим много голяма крачка и да се подхлъзнем. По-правилното е стъпка по стъпка да вървим напред и да надграждаме отбора", добави още Борето относно приоритетите за развитието на "сините".