Откриха мъртва кръщелницата на принц Чарлз

Работници в сградата са споделили, че миналия петък са чули силен шум и викове от апартамента й

Бившият модел и кръщелница на принц Чарлз Тара Палмър-Томкинсън беше открита мъртва вчера в дома си в Лондон. На тялото й се е натъкнала португалската й чистачка.Полицейските власти разследват смъртта, но засега се смята, че няма данни за насилие. Случаят обаче все още е в начален стадий и всичко може да се промени.

Работници в сградата са споделили, че миналия петък са чули силен шум и викове от апартамента й. Оттогава не са я виждали.ара беше известна светска личност. На снимката горе тя впечатли с шапката си, която избра за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.Приятели на Тара разкриват, че след като е научила за тежката си диагноза - тумор в мозъка, съчетана с автоимунно заболяване, благородничката е попаднала в плен на наркотична зависимост.

Тя е употребявала кокаин и медикаменти. Източници на "Дейли Мейл" твърдят, че Тара е използвала кокаин едва от миналата година, но е имала нужда от дрогата всеки ден. Най-голямата сестра на Тара публикува сърцераздирателен пост в "Туитър". Ден след като 45-годишната знаменитост беше намерена мъртва, тя качи черно-бяла снимка на Тара и написа: "Моята скъпа сестра. Липсваш ми ", заедно с емотикон на разбито сърце.