Мадона осинови близначки от Малави

Булевард

10-02-2017, 08:50

Снимка:

instagram.com

Автор:

Ева Минчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Обама разпуска на Карибско море (видео)

Бионсе е изправена пред дело за 20 млн. долара

Така броят на децата от бедната южноафриканска страна, за които певицата ще полага майчински грижи, става общо четири

Поп звездата се похвали, че целият процес е приключил. Мадона показа в социалните мрежи близначките от Малави, които осинови.„Мога официално да потвърдя, че приключих с процеса по осиновяването на близначките от Малави и не съм на себе си от радост, че вече са част от моето семейство”, написа Мадона в Instagram.

Така броят на децата от бедната южноафриканска страна, за които певицата ще полага майчински грижи, става общо четири. Близначките са на четири години и се казват Естър и Стела. Мадона вече осинови от Малави Дейвид Банда през 2006 г. и Мърси Джеймс през 2009 г. Освен това от предишни връзки тя има дъщеря Лурдес и син Роко, информира NOVA.

Предишните осиновявания на Мадона предизвикаха гнева на някои местни жители, които обвиниха правителството, че позволява на поп звездата да заобикаля законите, забраняващи чуждестранни граждани да осиновяват деца.Според говорителката на съда Мленга Мвула певицата е присъствала заедно със своите адвокати на обявяването на съдебното решение.„До една година тя трябва да ни предостави доклад за домашните условия, който съдът й поиска", добави говорителката.