Министри от ГЕРБ представиха програма пред 400 жители на 23 МИР София

Образованието, сигурността, справедливостта и доходите са акцентите в управленската програма на ГЕРБ

Министри от правителството на Бойко Борисов представиха управленската програма на ГЕРБ пред 400 жители на 23 МИР София
Образованието, сигурността, справедливостта и доходите са акцентите в управленската програма на ГЕРБ. Това обявиха Томислав Дончев от Изпълнителната комисия на партията и финансовият министър в правителството на Бойко Борисов Владислав Горанов  по време на среща с жители на 23-ти МИР в София.

Пред близо 400 души Горанов, Дончев, Теменужка Петкова, Николина Ангелкова, Лиляна Павлова, Екатерина Захариева, Зорница Русинова, Ивелина Василева, кметът на София и заместник-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова и районният координатор на ГЕРБ в 23-ти МИР София Александър Ненков представиха приоритетите, включени в програмата на партията.

"Програмата на ГЕРБ ще бъде публикувана официално до дни. Срещаме се днес с вас, за да отговорим на въпросите ви. Имахме дебат как да реагираме на популистката вълна, с която опонентите заливат обществото. Решихме да бъдем себе си - не можем да запишем в документ числа, които не могат да се случат, защото ГЕРБ залага на реално изпълними политики. Гордеем се с всичко, което сме постигнали", обясни Томислав Дончев. Той изтъкна, че приоритет в програмата на партията е грижата за човешкия капитал като на първо място са образованието, сигурността, справедливостта и повишаването на доходите на хората.

Пред присъстващите представителите на ГЕРБ обявиха, че няма да се откажат от инвестициите в инфраструктура. Те бяха категорични, че постигнатото в редица сектори ще бъде надграждано.
"Членовете и симпатизантите на ГЕРБ трябва да имат самочувствие, защото държавата никога не е била в по-добра кондиция, благодарение на правителството на Бойко Борисов. Не знам на какво се основава това самочувствие при БСП и при Корнелия Нинова? Напомням - лидерът на ПЕС Сергей Станишев я уволни за корупция. Да не го забравяме. БСП си мисли, че държавата е тяхна. Ако промяната е БСП, тогава жалко за държавата", коментира Владислав Горанов.
Кметът на София  Йорданка Фандъкова обясни пред присъстващите какво е предприела Столична община във връзка със замърсяването на въздуха в столицата.
Срещата с жители на 23-ти МИР София с министри от кабинета "Борисов 2" продължи повече от два часа. Представителите на ГЕРБ отговориха на редица актуални въпроси, зададени от присъстващите.