Нина Добрев шокира почитателите си със снимките си в инстаграм

Посланието под снимката е точно и ясно - тримата се разбират чудесно и са запазили приятелските си отношения."

След години спекулации за обтегнати отношения и ревност, Нина Добрев и Иън Сомърхолдър показаха, че между тях всичко е съвсем наред.Звездите от "Дневниците на вампира" се събраха за една последна вечеря по случай края на снимките на сериала.Нина публикува снимка, на която тя, Иън и съпругата му Ники Рийд позират заедно. Посланието под кадъра пък е точно и ясно - тримата се разбират чудесно и са запазили приятелските си отношения."Не мога да повярвам как лети времето. Прощална вечеря с отбор Сомърийд! Много е хубаво да си наваксаме с тези шегаджии.

Всичко е <3", пише Нина под снимката. Припомняме ви, че Нина Добрев и Иън бяха заедно в продължение на няколко години, а скоро след като се разделиха, актьорът започна да се среща с Ники и се ожениха.

Междувременно Рийд също публикува кадър, на който тримата позират заедно. Под него тя говори обстойно за таблоидите и техните измислени истории, които опитвали да подминават с мълчание, което обаче се оказало грешен подход."Кой иска да отговаря на скалъпени истории за приятели, забиващи нож в гърба, изневеряващи бивши и колеги, напускащи сериали," пита Ники в своя Инстаграм и призовава сайтове, списания и блогове да спрат да разпространяват омраза, в името на примера, който дават на младите момичета.Иън пусна същата снимка с подобно послание: "Нека завършим този сериал с уважение и добрина, а след това да продължим с животите си.

Мисля, че е време."Когато преди две години Нина напусна "Дневниците на вампира", таблоидите спекулираха, че причината е Рийд и нейната ревност, която затруднявала снимките на сцените между нея и Иън.Още тогава обаче, актрисата от български произход отрече категорично тези слухове и заяви, че напускането й е в резултат на желанието й да гради филмова кариера, напомня  missbloom.bg.

Междувременно нашето момиче използва профила си в Инстаграм, за да се сбогува с колегите си и феновете на "Дневниците на вампира". Тя публикува снимка на специално поръчаните от нея ключове, гравирани с "TVD" и "#forever", които са нейният прощален подарък за актьорите и целия екип.Писмо придружава снимката, което е адресирано до почитателите на сериала, виновни за неговата популярност през последните 8 години."Това е моето последно сбогом, тъй като днес заснех последната си сцена за "Дневниците на вампира". Завръщането ми за края на сериала беше вихър от емоции, носталгия, любов, сълзи от радост и сладко-горчиви финали.Чувствам го като красивия завършек, от когото всички се нуждаехме, включително и аз, и нямаше как да бъда по-щастлива, че се прибирам вкъщи, при моето TVD семейство и приятели," пише Нина."Пораснах в това шоу и съм безкрайно благодарна за всичките възможности, които ми е дало, и още по-благодарна за всеки човек, работил на снимачната площадка през тези 8 години.Всички сме част от един огромен пъзел и без всеки невероятен член на екипа, този пъзел нямаше да бъде завършен. Благодаря ви за упоритата ви работа, приятелството и любовта.Докоснахте сърцето ми по начини, които никога няма да разберете. Изпращам ви целувки и обич, от Катрин, Амара, Татя и разбира се, Елена Гилбърт," завършва посланието си актрисата.