Анита Мейзер раздава автографи в затвора

Тя споделя, че в затвора трудно се издържа

Анита Мейзер сподели, че в затвора трудно издържа."Тук към всички затворници, не само към мен се отнасят добре. Давам автографи, защото хората ми искат. Сега съм с две жени в една килия - те са осъдени за икономически престъпления и се чувствам добре.

Преди бях с тази Ивалена (момиче, удушило дете с блузата му при грабеж - б.а.), но вече тя е на друг етаж - в стаи, които наричат единочки - за един човек. Иначе си е страшничко! Най-ужасното е, че няма какво да се прави по цял ден и се луташ сам в мислите си. Ако ме оставят тук - няма да издържа, много ме е страх! Най-вече, че могат жестоко да ме прекарат, да ме нагласят заради влиянието на близките на Ники.

Това няма да го преживея", разказва Мейзер пред в. "България днес".

Тя споделя, че чака посетители на свиждане:"Добре че имам приятели, защото иначе съм загубена! Всяка седмица идват да ме виждат. В неделя дойдоха 4 човека. Дано да започнем да се виждаме на свобода. Ако някой има интерес за свиждане, тук нещата са лесни. Има събота и неделя от 8 до 16 часа без предварително записване. Всички приятели и доброжелатели са добре дошли. Ще се радвам и ако получавам писма, защото иначе ще изперкулясам тук.

Използвам вестника, за да апелирам да ми пишат - до Анита Мейзер в Сливенския затвор. В момента и от църкви се молят за мен. Изпращат ми ангелчета и писма от църквата в кв. "Надежда" в София. Има хора, които вярват в мен", казва още тя.