Специални награди от Garanti Koza за четирима от най-добрите ни състезатели до 10 г.

Йоана Константинова и Елизара Янева ще посетят модерната супербаза в академията Koza WOS в Истанбул

Две от най-добрите ни състезателки до 10 години играха на Централния корт в зала "Арена Армеец", в която се провежда ATP турнирът "Garanti Koza Sofia Open".Основен партньор на турнира  е Fibank.
Специални награди от Garanti Koza за четирима от най-добрите ни състезатели до 10 г. Йоана Константинова (ТК Плевен 90) и Елизара Янева (ТК Академик 83) си осигуриха участие във финалната среща на Мастърс турнира в тази възраст, който се състоя преди две седмици в зала "София". Двете изиграха оспорвана среща, в която Константинова спечели с 10:6 точки.
Те получиха своите награди от един от участниците в "Garanti Koza Sofia Open" - Джем Илкел (Турция), който ще играе в основната схема с "уайлд кард". Йоана получи правото да прекара две седмици в академията Koza WOS в Истанбул, a Елизара ще посети модерната супербаза за една седмица,i.съобщи БФ Тенис.
В неделя се състоя финалната среща при момчетата между Робен Гавани (ТК Витоша) и Александър Василев (ТК 15-40) (10:5), като двамата също ще прекарат съответно две и една седмица в Koza WOS.