Ще има прекъсване на водоснабдяването в някои части на столицата

Животът

07-02-2017, 10:30

Снимка:

bnt.bg кадър

Автор:

Ева Минчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Възможни са пропуски при строежа на тунел "Ечемишка", смята пътен експерт

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.
На 7 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с направа на връзка между съществуващ и новоизграден уличен водопровод на ул. „Златна ябълка“ местност „Детски град“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Златна ябълка“, от №3 до жилищен комплекс „София вилидж“ №42 и жилищен комплекс „Св. Георги Победоносец“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред комплекс „Св. Георги Победоносец“ .
На 7 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Шарколия“ вилна зона „Симеоново - Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Огюст Дозон", от ул. „Проф. Борис Йоцов“ до ул. „Георги Заркин“ и ул. „Шарколия“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Борис Йоцов“ ъгъла с ул. „Огюст Дозон“.
На 7 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Горник“ от ул. „Гороцвет“ до ул. „Св. св. Кирил и Методий“;
по ул. „Св. св. Кирил и Методий“ от ул. „Люляк“ до ул. „Шишивар“, ул. „Искра“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Св. св. Кирил и Методий“ №10 - пред училището.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.