ГЕРБ представиха акцентите на предизборната си кампания (видео)

1500 лева ще стане средната заплата, ако управлява ГЕРБ. Сега тя е малко над 900 лв. 650 лева ще в минималната

На специална пресконференция в Централата на ГЕРБ днес от 11:00 часа ПП ГЕРБ представи акцентите на предизборната си кампания. Пресконференцията беше открита от лидера на партията Бойко Борисов.

1500 лева ще стане средната заплата, ако управлява ГЕРБ. Сега тя е малко над 900 лв. 650 лева ще в минималната, съобщи Владислав Горанов. Резерви в сивата икономика има още, обяви той. Довършване на магистралата в Северна България и продължаване на санирането са също в управленската програма на ГЕРБ. В 7-дневен срок администрацията ще прави служебно събиране на документите и ще е длъжна да отговори на всеки гражданин, а ако ме го прави, ще се счита, че документът му е издаден, обясни Бойко Борисов. "Имаме агенция за електронното управление, европейски програми, ще приложим принуда да работят в срок, иначе - мълчаливо съгласие", зарече се Бойко Борисов. Една администрация категорично няма да има право да иска документи от друга. В програмата фигурира и значително свиване на плащанията в брой. ТЕЛК ще минат към НОИ като средата срещу фалшивите пенсии. Акцент върху капиталово финансиране бе лихви и обезщетения - за гражданите и пенсионните фондове представи Делян Добрев.

ГЕРБ отново бе първата партия, която внесе необходимите документи в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Представяне на акценти от управленската програма на Политическа Партия ГЕРБ.

Публикувахте от Бойко Борисов в 3 февруари 2017 г.