ГЕРБ ще представи акценти от предизборната си програма

ГЕРБ беше първата партия, която внесе необходимите документи в ЦИК за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори

ГЕРБ ще представи основните акценти от предизборната програма на партията. Това ще стане на специална пресконференция в Централата на ГЕРБ на 03.02.2017 (петък), от 11:00 часа.

ГЕРБ отново е първата партия, която внесе необходимите документи в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в София Цветомир Паунов, председателят на младежката структура на ГЕРБ Георг Георгиев, Димитър Главчев и Десислава Атанасова, както и младежи от ГЕРБ, внесоха папките с 9999 подписи за участие на партията в изборите.

Административният секретар на ГЕРБ подчерта, че партията е в добра организационна подготовка. „Имаме желанието и увереността да спечелим предстоящите предсрочни парламентарни избори. Ние няма да изневерим на нашия основен принцип - да водим позитивна кампания, да не се поддаваме на популистките настроения", каза Цветомир Паунов.

Във връзка с предизборната програма на ГЕРБ той заяви, че по нея се работи много активно. "По нея работи лично председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той координира дейността на експертите и министрите, които пишат програмата. Съвсем скоро тя ще бъде обявена, в подходящ момент - пред обществеността и пред медиите", каза още Паунов.