Монтана може да посрещне Лудогорец на стадион "Васил Левски"

БФС не е официализирал преместването на срещата

Мачът между Монтана и Лудогорец, който се явява първи официален за 2017-а година, вероятно ще се играе на стадион „Васил Левски“ в София, разбра Дарик радио. Срещата между двата тима бе два пъти отлагана в края на 2016-а година, като в крайна сметка остана за началото на 2017-а.

По програма мачът трябва да се състои на 12 февруари от 15 часа. Източници на Гонг потвърдиха, че в БФС са получени писма със съгласието и на двата клуба мачът да е в столицата. Все още футболната централа не е официализирала преместването на срещата.

През есента Монтана домакинства в Ловеч, тъй като стадион „Огоста“ все още няма осветление. Твърде е вероятно подобна смяна на домакинството да предизвика дискусии, тъй като през есента БФС не позволи на Локомотив Горна Оряховица да смени своя стадион в течение на първенството.

Новаците в елита искаха да сменят стадион „Локомотив“ в Пловдив със стадион „Лудогорец Арена“ в Разград преди мача с Левски, но Спортно-техническата комисия се позова на наредбата и не позволи подобна промяна.