"Левски" се изправя срещу "Фенербахче" в първи мач от 1/8 финалите за Купата на ЦЕВ

Спорт

01-02-2017, 14:01

Снимка:

БФВолейбол

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Европейската конфедерация със специален материал за българска волейболистка

"Сините" са домакини, като приемат съперника от 19:30 ч в столичната зала "Универсиада"

Мъжкият отбор на "Левски София" излиза днес, 1 февруари (сряда) срещу турския "Фенербахче" (Истанбул) в първия мач между двата тима от от 1/8 финалите в турнира за Купата на ЦЕВ, информират от БФВолейбол.
 
"Сините" са домакини, като приемат съперника от 19:30 ч в столичната зала "Универсиада". Двубоят е телевизионен и ще бъде предаван пряко по БНТ НD. Въпреки, че турците са определяни като фаворит, тимът на "Левски" гони победа на собствен терен и евентуарно участие в Златен гейм при реванша.
 
Осминафиналната среща от европейския турнир генерира огромен интерес, като се очаква зала "Универсиада" да се напълни. Турците също ще имат фенове, като ще бъде пусната допълнителна трибуна.

Треньорът на Левски Петър Шопов, че съперникът е разучен добре и се надява да се получи един добър мач. "Отборът на Фенербахче е доста рутиниран, играе доста бързо, но се надяваме да успеем да ги спрем. Напрежение определено има, особено в по-младите, все пак е европейски мач, 1/8-финал, но това е част от играта. Ще се борим за победа", коментира Петър Шопов преди днешния мач.