Николай Бодуров официално е футболист на ЦСКА

Спорт

23-01-2017, 20:00

Снимка:

Официален сайт на ЦСКА

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Николай Бодуров премина в Мидтиланд

Бодуров може да заиграе за ЦСКА

Централният защитник ще играе в отбора до края на сезона

Николай Бодуров официално е футболист на ЦСКА.  Бранителят склони да играе за столичния гранд.
Централният защитник ще играе в отбора до края на сезона.. Договорът обаче е с опция да бъде удължен.

Николай Бодуров даде първото си интервю като футболист на ЦСКА. Той отпътува за Испания, където ще се присъедини към отбора на Стамен Белчев на подготвителния лагер в Сан Роке. Бодуров заяви сериозни амбиции с червения екип и бе категоричен пред официалния сайт на ЦСКА, че ще направи всичко по силите си, за да постигне успехи с ЦСКА.

"Невероятно се чувствам. На всеки един пожелавам да изпита това – да му са роди дете. Това за мен осмисля живота на всеки човек. Сега и отбор си намирам. Наистина сериозен отбор. Щастието ми е пълно в този момент. Готов съм разбира се. Обичам предизвикателствата и съм готов”, коментира Николай Бодуров и добави:

„Да, гледах няколко мача. Обичам да гледам българското първенство. И в Англия беше така. Не се притеснявам. Адаптирам се бързо, нямам проблем в това отношение. На тях ще им помогне, че ме познават – да се адаптират те към мен. Гледах откъси от контролата вчера. Мисля, че ЦСКА надигра Локомотив Москва. Създаде доста положения.”

„Максималист съм . Много е трудно за титлата, но ще дам всичко от себе си и ще се боря докрай. Амбициите ми са да са доволни феновете. Футболът без фенове не струва. Ако феновете не са доволни, значи нещо не е както трябва”, заяви още Николай Бодуров.