Борисов: БСП е партията, която е убивала и взривявала (видео)

Политика

22-01-2017, 10:19

Снимка:

btv.bg/кадър

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до Виктор Орбан

Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига г-жа Лъжа, да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно

ГЕРБ се събра на Национална среща преди предстоящите предсрочни избори. Около 300 активисти на ГЕРБ се събраха, за да обсъдят предстоящите избори и предстоящата предизборна кампания. На срещата присъства и лидерът на партията и премиер в оставка Бойко Борисов, министри от кабинета в оставка, членове на ГЕРБ от цялата страна, депутати и евродепутати.

"Не бяхме подготвени за коварството на БСП, кандидат-президентската ни двойка събра негативната енергия, насочена към ГЕРБ". Това каза премиерът в оставка и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната среща на ГЕРБ, предаде БТВ. „Искам да благодаря на Цецка Цачева, защото тя изнесе тежка кампания, в която правителството не участваше. Тя и Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ. Ние обаче бяхме неподготвени от коварството на БСП", поясни той. Според него нищо ново не е научила БСП и неслучайно конгресите им са 45 и повече.

"Това е партията, която е убивала и взривявала. Защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би пък те да са големи хубавици там“, допълни Борисов и подчерта, че това е партията, която правила Белене, Ловеч, Скравена. „Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига г-жа Лъжа, да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно", коментира той. Борисов заяви, че в понеделник ще иска и от Еврокомисията становище по случая с еврофондовете. „Защото от БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират като са на управление", добави той.

БСП са подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни. Това е партията, която е убивала и взривявала. Защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. Тази е истинската същност на БСП, да руши, ние правим жп линии и църкви – те са ги взривявали вчера, а сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Всички видяха докъде вчера стигна г-жа Лъжа, да ме извинява, че е дама, но не може да лъже така безогледно. Някои еврокомисари вече я опровергаха. Ще поискам от Европейската комисия становище по случая с еврофондовете, защото от БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират, когато са на управление. Те играят конспиративно, под пояса и целенасочено. Ние никога не нападаме първи, никога нямаше да разваля добрия тон. Две години всеки ден благодарих в парламента на партиите, че ги има, че са там, че работим и поддържаме стабилност. А те какво ми отвърнаха – „лъжете, мамите”, това чухме от тях. Крадецът вика „Дръжте крадеца”. Ще им отвърнем по същия начин, само че с факти. Оттук нататък вече на всяка тяхна лъжа ГЕРБ ще излизат с пресконференция.

Публикувахте от Бойко Борисов в 22 януари 2017 г.