Левски започва с домакинство на турския Фенербахче за Купата на ЦЕВ

Билетите за мача ще бъдат пуснати днес

Мъжкият отбор на Левски започва с домакинство на 1/8 финалите на Купата на ЦЕВ. В осминафиналната фаза "сините" се изправят срещу турския гранд Фенербахче, като първият двубой между двата тима ще се играе на 01.02.2017 г.,  в зала "Универсиада" от 19:00 ч. Реваншът е седмица по-късно в Истанбул.
Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба от днес. Привържениците на отбора могат да ги закупят от Тикетпро и тяхната партньорска мрежа. Билети ще се продават и в зала Универсиада в деня на мача, както и по време на домакинствата с Нефтохимик 2010 и Монтана.
 Феновете посетили днешния мач на Левски с Нефтохимик 2010, ще могат да закупят билети за срещата с Фенербахче на специална цена от 8 лв. След това, билетите ще могат да бъдат закупени при цени:
 1. Стандартен билет – 10 лв
2. Билет за ученици и пенсионери – 5 лв.
 Президентът на Левски Владимир Николов коментира домакинството в "Универсиада":
 Имахме голямо желание да проведем тази среща в "Арена Армеец" за да отговорим на засиления интерес. За наше съжаление, през този период залата е заета за международния тенис турнир, с участието на Григор Димитров. Използваме случая да му пожелаем успех. Зала "Универсиада" е добър вариант за нас и при добра посещаемост, ще се получи отлична атмосфера. Вярваме, че това ще се случи! Шанс да напълним "Арена Армеец" ще имаме на 22.02, когато ще посрещнем ЦСКА в мач от Суперлигата!”