Никодимов: Аз щях да взема Головодов в първия тим на ЦСКА

Ще е грешка да го изпуснат по такъв начин

Аспарух Никодимов призова за завръщането на Павел Головодов в редиците на ЦСКА.

 

"За мен тази мярка е много крайна. Няма как един 18-годишен човек да е непоправим. Като поговориш малко с него, като му обърнеш внимание, като му погъделичкаш егото, нещата ще станат.

Всеки минава през трудни моменти и има нужда от помощ. Павел го познавам добре, още от дете. Няма спор, че е талантлив. Знаете обаче, че той минава през големи драми и в много кратък период остана кръгъл сирак. Това е шокиращо за всеки един човек, а какво да кажем, когато става дума за толкова младо момче. Заради това пак казвам, че трябваше някой да му помогне.

Аз щях да го взема в първия отбор. Там дисциплината е много по-сериозна от тази в дублиращия. Щяха да го държат под око и той нямаше да може да кривне от правия път. Нещата обаче вече се объркаха.


Ще е голяма грешка на ръководството, ако той отиде в Лудогорец. Да изпуснеш един от талантите си по този начин, е нещо недопустимо. Отборът на Стамен Белчев няма нужната класа да стане шампион и изостава от Лудогорец. Трябва да се мисли за лятото. Още една година без титла ще е много и няма кой да ги чака", каза Паро пред "Меридиан мач".