„Спонсора“ на Галин му купи апартамент?

Добричлията вече е столичанин, ергенската бърлога се намира в „Лозенец“

Чалгаджията Галин е успял да „изкрънка“ луксозен апартамент за космическите 400 000 бона от любовника си - мебелния бос Благо Солов, пише Слава.бг. Според изданието младият изпълнител знае по-добре от колежките си как да бръкне по-дълбоко в джоба на мъжа до себе си и да получи всичко, което иска.

От известно време добричлията е горд столичанин и собственик на 180 квадрата лукс имот в столичния квартал "Лозенец". Сделката е минала през известна брокерска фирма, които недискретно раздуват, че напук на високата цена от близо 400 000 лева певецът е купил ергенската бърлога в кеш, без да се възползва от ипотечен или кредит.

"Откъде млад човек на 25 години има толкова много спестени пари? Та негови колежки с по 10 години стаж живеят още на квартира", намекват за спонсора на певеца от бранша.

Логото на мебелната фирма на Солов често се появява в клиповете на изпълнители от най-голямата музикална компания в България. Той е спонсорирал клипове и на основния конкурент на Галин Фикрет Стораро по-известен като Фики.