Стефан Генов: Със Стамен Белчев се познаваме - bulgaria.utre.bg

Стефан Генов: Със Стамен Белчев се познаваме

14 януари 2017, 08:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Стефан Генов: Със Стамен Белчев се познаваме

Той е много свестен и разумен човек

Новият помощник-треньор на ЦСКА Стефан Генов говори пpeд вестник "Тема Спорт" относно това как се е стигнало go преминаването му на стадион "Българска армия" за втори път в неговата кариера. Преди време Генов помага и на Христо Стоичков, който се задържа много малко като наставник на автентичния ЦСКА.

"Стоичков ми се обади и ме покани. Познаваме се с него от доста време, макар че не мога да кажа, че се чуваме редовно. Спрели са се на мен и това е. Дано станат нещата този път, а не както през 2013 година да не се задържа. Мисля, че шефовете на клубовете се разбират в момента.

Със Стамен Белчев се познаваме, той е много свестен и разумен човек. Когато беше в щаба на Мъри Стоилов в Ботев (2013-2014 г.), сме се виждали и сме контактували често с него.

Любопитно е да се отбележи, че Камата през 2013 г. казва, че Генов е достоен и за старши-треньор на ЦСКА. При първата си пресконференция начело на "армейците" Стоичков заявява: "Ще работя в екип със Стефан Генов и Петко Петков (настоящия помощник-треньор на Лудогорец). За Генов ще кажа, че знам, че има качества един ден дори да е старши треньор на ЦСКА. Познавам го отдавна, не само по пловдивска линия. Безкрайно честен и работлив човек, който ще е моето второ "аз" в отбора", казва тогава Стоичков.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета