Близък до Ким замесен в обира на бижутата за милиони

В групата на задържаните вчера са и личния шофьор на звездата и неговият брат

Сред 17-те арестувани при зрелищна акция в Париж по повод обира на Ким Кардашиян се оказва и личния шофьор на риалити звездата.

Разследващите не изключват версията за замесено вътрешно лице в кражбата на бижута на стойност повече от 10 милиона щатски долара от Ким Кардашиян, предаде Асошиейтед прес.

Трима представители на властите, които поискаха да останат анонимни докато тече разследването, потвърдиха, че шофьорът и по-малкия му брат са сред 17-те задържани лица. Мишел Мадар, който е на 40 г., и Гари Мадар, на 27 г., са работели за една и съща охранителна фирма.

Заподозрените в обира са на възраст от 23 до 72 г. и някои са известни с предишни грабежи и други престъпления, според документ на полицията.

От полицията не предоставиха повече подробности за това как според тях е планиран обирът. Бодигардът на Ким Кардашиян е отсъствал, когато крадците нахлуват в частния апартамент, в който тя била настанена. Те я завързват и бягат с бижутата.

Риалити звездата сподели в началото на месеца, че тогава е мислела как ще я застрелят в гърба и няма да може да се измъкне.

Говорител на Ким Кардашиян каза, че звездата няма коментари след извършените арести.