Асен Петров е скочил от 18-ия етаж на сграда в Белград - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Асен Петров е скочил от 18-ия етаж на сграда в Белград

11 януари 2017, 13:06 | Ева Минчева
  • Снимка:
    facebook

Той е минал през прозорец, за да стигне до заключена тераса

Българският гражданин Асен Петров е скочил от 18-ия етаж на сграда в Белград, но повечето от жителите там дори не знаели, че точно в тяхната сграда е станала трагедията, информират сръбски медии. "Този човек не живее в нашата сграда. Ключовете, които са били в  него, не са от нашата входна врата.

Вероятно той е бил пуснат" казва домоуправителят, един от малкото, които знаят, че младият мъж е скочил от тяхната сграда . Общата тераса на осемнадесетия етаж е мястото, от което се е хвърлил Петров, пишат сръбските издания, като уточняват, че за да стигне до терасата, той е трябвало да се спусне от деветнадесетия етаж през прозорец.

Според човек, който живее в блока, Асен Петров се е спуснал през прозореца и то на почти минус 10 градуса, колкото е била температурата във въпросната сутрин на терасата, от която скочил. "Вратите на терасата са заключени, но на 19-ия етаж има прозорец, от който може да се стигне до терасата. Най-вероятно той се е спуснал там и след това се е самоубил", заключава домоуправителят на блока.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета