Йоргачевич:Топузаков знае какво трябва да направи - bulgaria.utre.bg

Йоргачевич:Топузаков знае какво трябва да направи

11 януари 2017, 22:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Йоргачевич:Топузаков знае какво трябва да направи

Мисля,че скаутите на Левски са избрали добри попълнения

Всеки в Левски, всеки мой колега има голямо сърце, имаме здрав отбор, който знае какво иска. Изкарахме малко повече от половината сезон, мисля, че в момента всички са давали максимума. Сега заминаваме в Кипър за един месец да направим добра подготовка. Дано има още някой нов футболист, който да ни помогне. Ако не, ние вярваме в себе си. Няма да се откажем, докато има математически шанс ще се борим до последно."

"За момента аз не съм гледал новите футболисти. Не бяха тренировки такива, в които може да видиш качеството. Вярваме в шефовете на Левски и скаутите и мисля, че са направили добър избор да вземат добри футболисти. Нормално е да минеш няколко гледания от скаути. Когато идваш в голям отбор, те гледат няколко скаути."


"Топчо знае какво трябва да направи, да изкараме добра подготовка и да бъдем добре подготвени физически. Трите точки могат да дойдат, ако си физически по-добър в края на мача."

Относно изказванията от лагера на Лудогорец за разликата в момента между разградчани и другите български отбори, Йоргачевич коментира: "Всеки гледа в своя двор. Може да говори за себе си. За мен няма по-добър отбор от Левски и по-голям отбор от Левски. Аз съм войник на Левски, не на Лудогорец."



Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета