Георги Дерменджиев: Ако Кафу замине ,ще си правим сметка

Разградчани са набелязали двама нападатели от чужбина

Предстоят ни медицински прегледи, а в неделя заминаваме за Турция. Това заяви наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев пред Тема Спорт.

За 2017-а година той сподели:

"Пожелавам си всички да сме живи и здрави през новата година. Да няма контузии и мисленето ни да е прогресивно. Да успеем в евротурнирите, да продължим максимално напред за Лига Европа и от лятото да атакуваме отново групите на Шампионската лига".


Относно зимната селекция той добави:

"Необходимо ни е да знаем какъв изходящ трансфер ще се реализира. Едва тогава ще можем да мислим за нови футболисти. Ние не искаме да стреляме във въздуха. Ако евентуално Кафу замине, ще си правим сметка".

Според запознати разградчани вече са набелязали двама нападатели от чужбина, които евентуално да заместят Кафу, ако се стигне до неговата продажба. Клубът е готов да брои и не малка сума. Досега е договорен само голмайсторът на Ботев (Пловдив) Жоао Пауло. Той ще бъде представен на специална пресконференция в София.

За напрегнатата обстановка в Турция и възможно ли е да се стигне до промяна на двата лагера там Георги Дерменджиев заяви:

"Имаме резервни варианти, но в крайна сметка ни интересуват отборите, които ще бъдат в Турция. Доволен съм от контролите, които са уредени. Гледаме да са с насока към Копенхаген. Ние знаем програмата им, те знаят нашата. Всичко е абсолютно коректно. Гледаме да бъдем на нормално европейско ниво и като контакти, и като визита, и като отбор. Не крием нищо. Те го правят по същия начин. Подготовката ни ще е насочена за първенството. Копенхаген се явява втори мач. Преди него играем с Монтана".

Засега се знае само, че в Турция, Лудогорец ще срещне руския Арсенал (Тула) и словенския Марибор.