Министър Кралев с благотворителна изложба за юбилей

Средствата от продажбите ще бъдат дарени на Фондация "Български спорт" и ще бъдат предназначени за лечение на спортисти

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който днес навърши 50 години, ще направи благоворителна изложба по повод юбилея. Това съобщи самият той в социалната мрежа.

Ето какво написа Кралев на профила си във Фейсбук:

"Скъпи приятели, благодаря ви от сърце за всички поздрави и пожелания, които получавам от вас за рождения си ден. Понеже 50 годишнината е по-различна от всички останали, реших да споделя с вас една страна от живота ми, до която съм допускал само най-близките си хора. Без нея, образът няма да е цялостен :) Каня ви на първата си самостоятелна изложба живопис "50 вдъхновения", от 9 до 14 януари в галерия “Финес” на ул. "Христо Белчев"17 в София. Без да имам претенцията да съм художник, изкуството е част от моя живот и ще се радвам да споделя тази моя слабост с вас.

В галерията ще бъдат изложени 50 картини, нарисувани през 2016 година. Средствата от продажбите ще бъдат дарени на Фондация "Български спорт" и ще бъдат предназначени за лечение на спортисти. Благодаря на най-близките до мен хора, че ме вдъхновиха да направя тази изложба и ми дадоха смелост да посегна отново към четката, нещо което бях скрил дълбоко в себе си.

Първият ми критик - дъщеря ми Криста беше твърде добронамерена и снизходителна. Надявам се всеки мой приятел да си хареса поне една от творбите ми. Това ще ми даде мотивация да продължа нататък. Качвам във ФБ 10 работи, останалите са изненада (за изложбата). Благодаря ви за подкрепата и пожеланията.

Очаквам ви в галерията."

Скъпи приятели, благодаря ви от сърце за всички поздрави и пожелания, които получавам от вас за рождения си ден. Понеже...

Публикувахте от Krassen Kralev в 2 януари 2017 г.