Ливърпул загря със Стоук за Манчестър Сити

"Червените" направиха вдъхновен мач

Още повече,че "червените" показаха воля и характер. "Грънчарите" откриха резултата и докрая на полувремето домакините се развихриха и обърнаха резултата на 2:1. През втората част отбелязаха още две попадения и видимо намалиха оборотите.

В събота им предстои дерби срещу Манчестър Сити. Отборът на Клоп загря за тежкото домакинство срещу тима на Пеп Гуардиола. В началото на годината мърсисайдци гостуват на Съндърланд. Един мач, който може да си го направят лек,но "черните котки" не са за подценяване. Особено когато домакинстват.

При всички случаи предстоящия кръг се очертава изключително оспорван. Ливърпул вече има 40 точки и е с една пред Манчестър Сити. Челси е пръв с 46 точки. Има домакински мач със Стоук. Най-вероятно ще победи, въпреки,че във Висшата лига всичко е възможно. Особено във времето на "боксинг дей".

При равенство между Ливърпул и Манчестър Сити тимът на Конте ще дръпне още на върха.  Очакват ни наистина страхотни мачове,които могат да заплетат още повече интригата в английското първенство.