Дербито "Левски" - ЦСКА при мъжете в "Арена Армеец"

Срещата ще бъде съпътствана от шоу

Дербито между Левски и ЦСКА от 17-ия кръг на Суперлигата ще се превърне в истински празник за волейболните фенове. Мачът ще се играе на 22 февруари, като днес от ръководството на "сините" обявиха, че ще приемат вечния съперник в зала "Арена Армеец".
 
Срещата между "сини" и "червени" ще бъде съпътствана ог шоу-програма, в която участие ще вземат известни личности от развлекателния бизнес у нас.
Юношеските формации на двата клуба - момчета до 14 и юноши до 16 години, ще подгряват зрителите в мачове помежду си. От Левски предвиждат и демонстративен двубой между известни привърженици на "червени" и "сини".
 
"Искаме да създадем истински волейболен празник, който да допринесе трайно за повишаването на интереса към този спорт. Искаме волейболът да се превърне в гледаем и продаваем продукт", казаха от Левски на пресконференция днес.
 
Същевременно стана ясно, че Левски ще домакинства в мачовете си от втория кръг на Суперлигата отново в София. "Сините" са договорили срещите да се играят в столичната зала "Универсиада". Така Левски приема в "Универсиада" на 20-02-2017 - "Нефтохимик 2010", на 24-02-2017 - "Пирин" (Разлог), на 27-02-2017 - "Монтана", на 17-03-2017 - "Добруджа 07" (Добрич).