Теория на конспирацията: Елвис в „Сам вкъщи“ (видео)

Вечните почитатели на Краля виждат образа му на невероятни и странни места

Световните медии пишат за странна теория на конспирацията, която някои фенове на Елвис Пресли твърдят от няколко години. Фенове на покойния крал на рокендрола твърдят, че техният идол се появява за няколко секунди в комедията "Сам вкъщи" (1990), който излезе 13 години след смъртта на музиканта.

В мрежата се върти видео подчертаващо "прилика" на Елвис Пресли и анонимен статист, който се появява в една от сцените на популярната комедия "Сам вкъщи". Авторите на видеото твърдят, че мъжът с брадата първо движи главата си точно като Елвис, и второ, че много прилича външно на музиканта.

Като доказателство, теоретиците на конспирацията публикуват снимки на Елвис от участието му в мюзикъла Charro (1969), където великият певец се появи на сцената с брада и мустаци, пише Mirror.

Освен това, конспиратолозите твърдят, че в друга сцена от "Сам вкъщи" Маколи Кълкин е в ролята на младия Елвис, което, според фенове на Пресли е "пряк намек за безсмъртието на Краля."

За финал, от буквите в бележката, оставена от героя на Кълкин в хотел в Ню Йорк, можете да оформите фразата "I. Mr Elvis. Act" (Аз съм г-н Елвис, актьор), смятат упоритите феновете на Пресли. Според журналистите да се вземе на сериозно тази теория е "най-малко странно."