Р. Петров: Слави няма да замени телевизионния стол за депутатска банка

Шоуто на Слави отправя такива послания, които галят ухото на зрителя

Вероятността Слави Трифонов да направи своя партия е минимална. Това заяви в предаването "Ексклузивно" по ТВ Европа Росен Петров, който в продължение на години беше част от екипа на шоумена, а сега е депутат от Българския демократичен център.

"Не мисля, че Трифонов ще зареже този си начин на живот, обраден от екипа си, за да го замени с депутатската банка", обяви Росен Петров. Той коментира и инициирания от шоуто референдум: "В телевизията няма харесвам/не харесвам има гледам/негледам и шоу като това на Слави, понеже и аз съм работил там ужасно дълго време, то се интересува да отправя такива послания, които галят ухото на зрителя, а за зрителя няма по-хубаво от това да чуе, че всички политици са маскари. Да си пие ракията и да каже: А така, каза ли им го, така им се пада."

На въпрос дали Трифонов ще направи своя партия Росен Петров отговори така: "Трябва да ти кажа, че и в парламента на мен гледат като говорител на Слави, аз отдавна не съм се виждал и чувал с него, не съм негов говорител, говорител съм на БДЦ. По мое лично мнение, доколкото познавам Слави като личност, доколкото познавам това как той се изгради като личност през годините, колко му костваше усилията да постигне това, което е той в момента, тъй като каквото и да говорим това е най-голямта телевизонна звезда и той го постигна с ужасно мното труд. Аз не мисля, че той ще зареже досегашния си начин на живот, обграден от екипа си, обграден от хора, които са му приятни, за да го смени с депутатската банка. Аз съм го изпитал на гърба си, уверявам Ви, че на телевизионния стол е много по-удобно отколкото на стола в парламента"