От Трабзонспор искат Ивелин Попов

Турският гранд желае и Кафу

Старши треньорът на Трабзонспор Ерсун Янал потвърди за интереса към българския национал Ивелин Попов и към звездата на Лудогорец Джонатан Кафу.

Янал заяви, че в момента президентът на клуба Мухарем Уста е в чужбина, където води преговори с няколко футболисти. Наставникът на Трабзон разкри, че босът през последните седмици е пътувал до Испания, Франция и България, за да води преговори за различни играчи.

„Ние сме в напреднали преговори с трима футболисти. С двама от тях по всичко изглежда, че ще постигнем споразумение и те ще станат част от нашия отбор. С нетърпение очаквам завръщането на нашия президент, който през последните седмици имаше натоварена програма с чести пътувания до Франция, Испания и България“, коментира Янал.

„Знам, че преговорите за Кафу протичат много добре. Той е изключителен футболист, който ще вдигне много класата ни. Вярвам, че ще успеем да го привлечем“, добави наставникът на Трабзонспор.

Според вестник „Milliyet“, Трабзонспор е готов да развърже много сериозно кесията си, за да купи Ивелин Попов от Спартак Москва, който е основна трансферна цел на президента Мухарем Уста. Смята се, че турският клуб е готов да извади между 3 и 4 милиона евро за Попов.